Od nedelje nas sve trese činjenica da je najboji teniser svijeta Novak Đoković diskvalifikovan sa takmičenja US opena, i to tako što je slučajno udario linijskog sudiju lopticom u vrat.

Tako navijači Novaka Đokovića ne mogu nikako da se pomire sa činjenicom da je Novak Đoković diskvalifikovan sa US opena.

Smatraju da je odluka čelnika turnira krajnje skandalozna, nepravedna i da Srbin jednostavno nema tretman koji zapravo zaslužuje.

Moramo podsjetiti, Novak je izbačen sa turnira zbog toga što je na meču osmine finala slučajno lopticom udario linijskog sudiju.

Navijači prvog reketa objavili su snimak koji dokazuje da to zapravo nije istina! Srbin jeste pogodio sudiju, međutim kad se pogleda snimak svima je jasno da je kazna bila i više nego prestroga.

Na snimku se jasno vidi da Đoković nije udario lopticu “bijesno”, nego ju je izvadio iz džepa i poslao ka skupljačima loptica na kraju igre, kao što to i uvijek radi.

Spletom nesretnih okolnosti završila je na vratu linijskog sudije, koja, moramo se svi složiti, nije odregovala na pravi način.

“Hvala Bogu na tehnologiji, zato što novi snimak izbliza pokazuje šta se desilo. Tu se vidi kako Nole, ‘u bijesu’, ‘snažno udara’ lopticu pa pogađa sudiju. Pa, to je bio kraj gejma, imao je lopticu u džepu i vratio ju je skupljačima, a zna se šta je njihov posao. Lagali su nas sve ovo vrijeme! Molim vas, dijelite ovaj video!”, jedan je od komentara.

Preporučeno