Pjevačica Lepa Brena je smanjila socijalne interakcije sa prijateljima zbog novonastale situacije povodom porasta zaraženih od koronavirusa.
Naime, kako se navodi pjevačica je istjerala Sašu Popovića iz kuće a što je on shvatio kao šalu međutim kada je shvatio da je Brena vrlo ozbiljna, on je samo napustio njen dom.

Brena je veliki domaćin i ako neko voli društvo, pa to je ona. Međutim, kada je saznala da je Saša bio u kontaktu sa Žikom Jakšićem, a koji je inače već zaražen korona virusom, ona mu je odmah rekla da se okrene i ode- kaže izvor, pa još dodaje:


Popović se našao u čudu jer nije mogao da zamisli da će to doživjeti i to baš od Brene, s kojom sarađuje decenijama. Ona mu je odmah objasnila kako neće da se igra zdravljem, te da se mogu vidjeti tek nakon dvije nedjelje ili kada se bude testirao pa pokazao joj da je negativan. Iako mu nije bilo svejedno, Saša se ipak okrenuo i otišao. Sigurno je u trenutku bio ljut, međutim je poslije shvatio da to nije ništa lično, te da je sasvim normalno da Brena na sve načine pokušava da zaštiti svoju porodicu i sebe od korona virusa.

Preporučeno