Zanimljivo je šta se desilo kada je Lepa Brena otišla na nastup svoga sina Stefana u jednom veoma poznatom beogradskom restoranu. Naime tamo je zatekla mladu nadu muzike u 21. stoljeću Zoi, koja je tu bila da proslavi svoj novi singl. Zoi je kćerka Dragane Bekvalac, sestre Nataše Bekvalac, pa sa obzirom na uspjehe u njenoj porodici, i njen je uspjeh gotovo zagarantovan, a samim tim što je i sa tek 20 godina izvbacila svoj prvi singl, i potvrđen.

Kroz medije smo saznali da je Zoi, osim toga što je veoma talentovana, svoje znanje iz šou biznisa započela i unaprijedila u Los Anđelesu gdje je i duže vrijeme živjela i gdje se i dalje voli vraćati. Los Anđeles joj je omogućio da uči od najboljih i najuspješnijih i tako sebi uveliko uvećala šanse za uspjeh. Učeći od najvećih majstora Zoi je uspjela da kreira svoj stil koji odgovara njenim prednostima i njenoj ličnosti, uključujući njen upečatljiv stil oblačenja. Ona već odavno ubire sve komplimente i pohvale od svih modnih eksperata za unikatnost njenog stila oblačenja. Zoi je u Milanu snimila spot za svoj prvi singl “Eto” čiji je tekst sama napisala.

Kada se u restoranu pojavila Lepa Brena koja je inače poznata po tome da podržava karijeru svoga sina energično i nesebično, pridružila se slavlju mlade pjevačice Zoi, te uživala u društvu nje i njene majke Dragane. Lepa Brena je poželjela Zoi puno sreće i uspjeha u karijeri i ponudila joj svoju pomoć u nastavku karijere, a ko zna, možda možemo očekivati i neki duet Stefana i Zoi.

Preporučeno
Loading..