Poznata pjevačica Lepa Brena odlučila je danas da skupa sa svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem odleti za prelijepi Monako.

Otišla je privatnim letom koji je imao nekoliko sjedišta. Ispred aviona se vidi i posada koja je prevezla Brenu i Bobu.

– Dobrodošli u Monako – napisala je ona u opisu svoje fotografije.

Nakon toga se i pohvalila kako pije luskuzno vino, i isto tako i kako izgleda pogled iz aviona. Uprkos tome što ima više pozitivnih komentara, bilo je i nekoliko loših komentara na račun luksuza, a sve zbog trenutne finansijsku krize koja je zastupljena u Srbiji.

Fahreta Jahić- Živojinović alias Lepa Brena (Tuzla, 20. oktobar 1960), jest jugoslavenska, bosanskohercegovačka i srbijanska folk pjevačica.

Svoju karijeru je započela 1981. godine i to u jednoj od tada najpoznatijih emisija koju je uređivao pokojni srpski voditelj Minimaks. U kratkoj majici i bermudama je zajedno sa svojim bendom “Slatki greh” bila na tom snimanju, ali upravo zbog velike razlike od ostalih učesnika njen performans je uklonjen iz emisije. Taj snimak je korišten u “Nedjeljnom popodnevu sa Minimaksom” koji je bio kao šala na njen račun, ali njena karijera je tada samo počela da se širi.

Snimila je 17 albuma, nekoliko filmova, i isto tako i hit-seriju “Hajde da se volimo”. Prva je pjevačica koja se spustila helikopterom na koncert koji se održao u Bugarskoj i u Srbiji. Ona je umjetnica sa najvećim muzičkim tiražima u historiji Balkanske muzike.  Bila je prva žena Jugoslavije i spotove za svoje pjesme je snimala u mnogim državama.

Preporučeno