Lepa Brena se uključila uživo u emisiju “jutro” te je razgovarala sa voditeljicom Jovanom Joksimović o trenutnoj vanrednoj situaciji koja je zadesila čitav svijet. Pjevačica je na svom profilu na druptvenoj mreži Instagram, održala 3 mini koncerta sa svojim saradnicima, u nadi da će na taj način pomoći svim svojim fanovima da lakše prebrode ove karantinske dane.”Moj bend ima porodice. Nastojim da radim da bi i oni mogli da se održe. Nemam potrebu da radim mnogo koncerata, a nikada do sada mi se nije desilo da ne radim više od mjesec dana.

Ovim želim da dam mali doprinos i da pokažem publici da možemo da pjevamo bez obzira na čitavu situaciju” rekla je Brena. Njena financijska situacija nije drastično promjenjena, obzirom da je brena zajedno sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem investirala u druge poslove. “Moja je situacija specifična. Odavno ne pjevam jer rješavam svoje financijske probleme, ali nismo ugroženi. Korona virus nas je sve bacio na koljena. Ovo je veliki zdravstveni problem koji ne bira naciju ni uzrast” rekla je Lepa Brena koja ne ide iz stana čak ni po namirnice, nego se pridržava mjera zaštite.

U jednom trenutku je postala jako emotivna nakon što su joj pustili video iz Italije gdje se sa balkona pjeva njena pjesma, pa smo imali priliku da vidimo i suze. “Reagujem pretjerano ljudski i emotivno u ovoj situaciji. Čitav svijet se nikada nije našao na koljenima. Često mi se plače” dodala je Brena kojoj su suze navirale. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Preporučeno