Lepa Brena je jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica, te je u godinama koje je provela na domaćoj estradnoj sceni uspjela da izgradi zaista blistavu karijeru kao pjevačica na kojoj joj danas zavidi većina njenih kolegica i to sa svakim razlogom. Kako god, u našem današnjem članku vam donosimo kako to izgleda dom jedne velike zvijezde kao što je Lepa Brena, koja je odavno navikla da živi na visokoj nozi. Zaista su ona i njen suprug danas izuzetno bogati i imućni, pa nije ni čudo što žive raskošno i luksuzno u svakom pogledu.

Poznato je da skoro svi inače imaju naviku da pjevaju dok su u toaletu, ali ipak neko je za Lepu Brenu odlučio da pripremi jedan zaista poseban poklon. Naime, ona u svom toaletu ima pravi mikrofon, mada je to ustvari četka za WC školjku. Možete zamisliti kakvi su sve komentari bili ispod ove Brenine slike. Ipak, rado bismo čuli i koji je vaš komentar na ovo sve.

Mnogi su se našalili da je sigurno njen toalet mjesto gdje je najviše puta vježbala i za nastupe i za snimanje u studiju, pa joj je iz tog razloga neko odlučio pokloniti četku u obliku mikrofona.

Možda ovo može da posluži i vama kao inspiracija za poklon za vaše prijatelje. Da li biste se vi ikad usudili nekome da pošaljete nešto slično? Pišite nam u komentarima i podijelite svoje priče i sa nama!

Preporučeno
Loading..