Prije dva dana je najstariji nasljednik Bobe Živojinovića, Filip, slavio svoj 34. rođendan, a cijela porodica se okupila u jednom uglednom beogradskom restoranu gdje je bila organizovana proslava, kako bi zajedno sa Filipom obilježili njegov dan. Sve oči su bile uprte u suprugu Filipa Živojinovića, Aleksandru Prijović, koja svejedno važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica u našem regionu, ali se posebno dotjerala za rođendan svog supruga.

Nosila je haljinicu zbog koje je bila u centru pažnje, kako je ona ujedno isticala njenu preplanulu put, ali i vitku liniju koju je vratila samo nekoliko mjeseci poslije porođaja, a ponovo izgleda tako da joj svaka djevojka s pravom može da zavidi. Naravno, za rođendan svog supruga nije štedila, pa je sve ostavila bez daha.

Opet su se svi iznenadili kada je Lepa Brena stigla u restoran. Naime, ona je također došla posve dotjerana na zabavu, ali to i nije bio baš razlog zbog čega su svi gledali u nju. Brena se do restorana dovezla automobilom, te je prvo pozirala za brojne, okupljene novinare, a onda se vratila po ventilator koji se nalazio ispred restorana i koji su joj pomogli da ponese sa sobom.

Naime, izgleda da je Breni bilo previše vruće, tako da je odlučila da preuzme kontrolu i da se pobrine sama za sebe, a ventilator joj se činio kao najbolje rješenje. Svi su je gledali pomalo čudno dok ga je vukla za sobom, ali na kraju je ona postigla svoj cilj i ugodila sebi tako da se cijelu noć mogla veseliti i zabavljati.

Preporučeno
Loading..