Kada je riječ o predstavnicima srpske scene, oni su kao i svi ostali građani Srbije, ali i većine zemalja svijeta, proveli više od dva mjeseca u kućnoj izolaciji. Posljedica toga je da je većina njih dobila na težini, kao i većina običnih građana, jer da budemo iskreni, svi smo stalno nešto grickali iz dosade, a tjelesne aktivnosti su nam bile svedene na minimum.

Međutim, i ovdje postoje izuzeci, pa je jedna od najpoznatijih pjevačica iz bivše države Lepa Brena, iskoristila vrijeme koje je provela u izolaciji, kako bi otišla na dijetu i drastično smršala. Ona je priznala da je smršala čak 17 kilograma, a dok su ostali članovi porodice jeli non-stop, primijenila je dijetu pa je tako za doručak pojela jedno do dva kuhana organska jaja. Za ručak bi pojela neku povrtnu supu, a povrće bi samo malo prokuhala. Od mesa je jela samo bijel meso od piletine koju je pripremala na žaru ili kuhala u čorbi, ili ribu sa salatom.

Kaže da joj je glavni motiv bila rečenica koju joj je rekao konobar u hotelu u kojem je trebala nastupiti. Ta rečenica je glasila da je on očekivao da će vidjeti pjevačicu, a ne trafo stanicu. Smatramo da je bilo pretjerano, kao što je Brena pretjerala sa gubitkom kilograma jer sada izgleda previše mršavo. Kako je rekla, sada joj sva garderoba spada, sve joj je veliko i više joj ništa ne odgovara. Bilo bi bolje da je uspjela natjerati muža da joj se pridruži, jer očito ima problema s viškom kilograma.

Preporučeno