Ovih dana je počela osma sezona jednog od najpopularnijih rijaliti programa u našem regionu , rijalitija „Parovi“. Jedna od takmičarki koja je najviše iznenadila publiku time što je prihvatila ponudu od produkcije da uđe u vilu u kojoj će tokom narednih nekoliko mjeseci da borave učesnici je u svakom slučaju Lepa Lukić, a trebao joj je samo jedan dan da svima onima koji prate „Parove“ pokaže sasvim drugačije lice u odnosu na ono kakvu je inače publika poznaje.

Naime, u toku jedne svađe koju je imala sa drugim učesnicima u dnevnoj sobi, pjevačica je u jednom trenutku ustala sa stolice, te je počela da izgubljeno da hoda, te je posve nekontrolisano podizala svoje ruke. Nakon toga je nastavila da divlja, što je polovini učesnika bilo urnebesno, dok se druga polovica svađala s njom i vrijeđali se međusobno.

Kako god, ono oko čega su se svi složili jeste da je bilo očigledno da je ovom prilikom pjevačica doživjela blaži nervni slom, te da njeno ponašanje u svakom slučaju nije bilo primjereno za mjesto na kojem se nalazila.

 

View this post on Instagram

 

I Lepu Lukic uhvatilo ludilo #parovi8 #besnimedvedici #happytv

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

Ipak, to je jedan od glavnih razloga zbog kojih su rijaliti programi sve popularniji u našem regionu i zbog čega ih toliko publika prati. Oni pružaju priliku svima da vide pravo lice svih popularnih i javnih ličnosti iz našeg regiona, a ne sumnjamo da je to nešto što zanima mnoge. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovoj temi, pa nam pišite svoje mišljenje i stavove u komentarima ispod našeg današnjeg članka.