Lidija Vukičević spada u red poželjnijih žena na našim prostorima. Naime riječ je o glumici koju svi pamtimo po seriji Bolji život.
Lidija je dugo vremena skrivala pikantne fotografije iz svoga života međutim sada je na Instagramu objavila fotografiju koja je mnoge zaintrigirala.
Naime, Lidija se uslikala sa nogometašem Lazarom Jeremićem s kojim je provela večer u jednom restoranu u Beogradu.
Naime, kao što se može na fotografiji primijetiji fudbaler je lidiju uhvatio za butinicu.

O fotografiji:

Fotografija je umjetnost, primjena i praksa stvaranja trajnih slika snimanjem svjetla ili drugog elektromagnetnog zračenja, elektronski pomoću senzora slike, ili kemijski pomoću materijala osjetljivog na svjetlo, kao što je fotografski film. Koristi se u mnogim oblastima nauke, proizvodnje (npr. Fotolitografija) i poslovanju, kao iu njegovoj direktnijoj upotrebi za umjetnost, film i video produkciju, rekreativne svrhe, hobi i masovnu komunikaciju.

Obično se objektiv koristi za fokusiranje reflektiranog svjetla ili emitiranog od objekata na stvarnu sliku na površini osjetljivoj na svjetlo za vrijeme vremenske ekspozicije. Sa elektronskim senzorom slike, to stvara električni naboj na svakom pikselu, koji se elektronski obrađuje i pohranjuje u digitalnu datoteku slike za naknadno prikazivanje ili obradu.

Rezultat fotografske emulacije je nevidljiva latentna slika, koja se kasnije kemijski “razvila” u vidljivu sliku, bilo negativnu ili pozitivnu, u zavisnosti od svrhe fotografskog materijala i načina obrade. Negativna slika na filmu se tradicionalno koristi za fotografsko kreiranje pozitivne slike na papirnoj bazi, poznatoj kao otisak, ili pomoću uvećivača ili kontaktnim štampanjem.

Preporučeno
Loading..