Proslava povodom rođenja sina Darka Lazića je bila nešto o čemu se danima pričalo, ali opet, pojedini detalje od tih dana nisu bili uopšte poznati javnosti do nedavno. Naime, navodno se pojavio snimak na kojem su svi mogli da vide kako je to jedan od Darkovih najvećih idola na muzičkoj sceni, Ljuba Aličić razočarao popularnog pjevača i to na dan koji je bio jedan od njegovih najsretnijih u cijelom životu.

Naime, kako je na proslavi bilo mnogo poznatih i javnih ličnosti, iako je i Darko sam otpjevao veliki broj pjesama, svi oni su počastili domaćina i u čast njegovog sina pjevali neke svoje najveće hitove, u kojima su gosti uživali. Darko je bio uvjeren da će i Ljuba, kojeg je uvijek izuzetno cijenio i čije je pjesme pjevao i kada se takmičio u „Zvezdama Granda“ uraditi to isto, pa ga je u jednom trenutku pozvao da otpjeva nešto za goste, da bi dobio odričan odgovor.

Prvo je bio zbunjen, pa je nastavio da insistira, predlažući da zajedno otpjevaju nešto, a onda je Ljuba vidno iznerviran odbrusio da on tako ne planira da pjeva. Kako god, iako je Darko počeo sam da pjeva, neki čovjek je prišao do Ljube da mu da mikrofon.

U tom trenutku je Ljuba počeo da urla na tog muškarca, a i Lazić je odmah burno reagovao jer su kvarili atmosferu na slavlju povodom rođenja njegovog sina. Ljuba se inatio do kraja, a svi su mogli da vide da je Ljuba itekako razočarao Darka, koji ga nije ni pogledao do kraja noći.

Preporučeno
Loading..