Nakon što se ustanovilo da su Joleen i Meilani majka i kćerka, mnogi su izrazili čuđenje na društvenim mrežama. “Da li si ti zaista majka” , “Jeste li blizanke?” samo su neke od reakcija na njihove zajedničke fotografije. Fotografije mame i kćerke postale su hit na društvenim mrežama jer mnogi ne mogu vjerovati da je razlika među njima 24 godine. Joleen Diaz (43) i njena 19-godišnja kćer, Meilani Parks iz sjeverne Kalifornije, bliske su kao najbolje prijateljice.

Samohrana majka je otkrila da se njen mladalački izgled može pripisati njenom “čistom” načinu života. “Uvijek sam živjela zdravo i aktivno. Rijetko pijem alkohol, puno se odmaram i jedem balansiranu hranu “, kaže mlada majka. Istu rutinu od 12. godine prati i njezina kći. No Joleen također vjeruje da je njezin opušteni stav bitan faktor u njenom mladalačkom izgledu. “Prilično sam pragmatična i pokušavam da se ne brinem previše o prošlosti ili predviđati neke brige u budućnosti.” Joleen i njezin partner prijateljski su se razveli prije 13 godina, ali porodica se i dalje slaže i redovito posjećuje. Čak i pored mladolike pojave, Joleen ne ide u klubove sa svojom kćeri.

“Meilani i ja nikada nismo bili zajedno u klubu ili na zabavama. I ne bih rekla da će se takvo nešto desiti u bliskoj budućnosti.” Dodala je da će ovih dana radije ostati kod kuće uz šolku čaja i dobar film. Priznale su da ih dosta ljudi mijenja za sestre blizanke i da su se na takve stvari već odavno navikle. Već imaju ustaljene fraze kojim se “brane” od komentara takvog tipa.

 

Preporučeno