Aca Lukas je u posljednje vrijeme sve češća tema u domaćim medijima, a mnogi mu zamjere to što se sukobio sa Jelenom Karleušom nakon što je otvoreno napadala Cecinu kćerku, Anastasija zbog određenog nastupa na jednoj rođendanskoj zabavi. Kako god, nakon toga je na red došla Lepa Brena, za koju je Aca rekao mnoge ružne stvari, a onda na kraju otkrio da je požalio što je javno govorio o nesuglasicama u njihovom odnosu koje su tu već duže vremena.

Kako god, ovaj put je na red došla Luna Đogani. Ona je zajedno sa Lukasom gostovala u emisiji „Ami G Show“, te je naravno na red došla i njena nova pjesma. Naime, ona je odlučila da pohvali svog producenta, Darka Dimitrova te je za njega tvrdila da je najbolji producent kada je u pitanju ovo zanimanje na našim prostorima.

Lukas i nije baš mogao da pređe preko toga, pa ju je odmah prekinuo kada je o tome počela da priča, te joj je savjetovao da ne bi trebala da priča o tome ko je najbolji producent kada je samo s jednim surađivala.

Luna se nije mogla ne složiti s tim da je Lukas u pravu, a on joj je rekao da joj to samo savjetuje prijateljski za ubuduće, kao stariji kolega mlađoj koleginici koja nema dovoljno iskustva nakon što je samo jednom  ušla u studio. Šta vi mislite o ovoj cijeloj situaciji, da li se vama dopala Lunina prva numera ili i niste bili naročito impresionirani njenim radom na ovom projektu?