U prvoj emisiji nove sezone „Ami G Show-a“ koju inače vodi poznati domaći voditelj, Ognjen Amidžić, kao goste je pozvao Acu Lukasa, Tamaru Đurić, te Lunu Đogani, koja je nakon pobjede u drugoj sezoni rijalitija Zadruga postala jedna od najaktuelnijih ličnosti u našem regionu. Ipak, ne može se reći da je ovo gostovanje bilo prilično ugodno za Lunu, kako je i Đurićeva bila poprilično neprijatna prema Luni, a ni pjevač nije ostao nedorečen.

Naime, na red je došla i tema oko Lunine prve numere, pa je u jednom trenutku Ognjen upitao Tamaru kako se njoj dopala Lunina pjesma, na što je ona odgovorila, poprilično sarkastičnim tonom, da kako nema sluha za muziku, da ne može da sudi o istoj. Kasnije je Luna počela da tvrdi da je Darko Dimitrov, producent sa kojim je radila na svojoj prvoj pjesmi, najbolji od svih, te da ga je zbog toga izabrala.

Ipak, Aca nije mogao, a da se ne umiješa tu, kako je on već godinama dio muzičke scene, pa je odlučio da Luni naglasi da se ne slaže s njom, te da joj kao stariji kolega tvrdi da ne može govoriti da je najbolji producent jedina osoba s kojom je radila, kada ne zna kako to drugi producenti rade.

Ponudio joj je posve validan argument, pa se na kraju i Luna, nevoljno morala da složi da je Lukas ipak u pravu. Da li se i vi slažete sa njim ili imate pak nešto drugačije mišljenje kada je ova tema u pitanju?

Preporučeno
Loading..