Ovih dana su Luna Đogani i njen izabranik Marko Miljković ponovo u centru medijske pozornosti, nakon što su se pojavile glasine da je mladi par odlučio da želi da svoju ljubav stavi i u okrilje braka. Naime, prvo je Luna bila ta koja je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram podijelila objavu na kojoj je napisala da u životu nikad ne treba žaliti zbog stvari koje nas čine sretnim, a onda je ovih dana podijelila još jednu sliku koja je sve izbezumila.

Naime, kako su ona i Marko i dalje na odmoru u Egiptu gdje uživaju u svakom trenutku koji mogu da provedu zajedno, svi su se iznenandili kada su vidjeli da imaju i posjetitelje, a Luna je napravila fotografiju sa prijateljima, te je još ispod napisala i „kumovi“, nakon čega su se svi zapitali da li tu zaista ima nečega, te da li je Luna stvarno odlučila da želi da se uda za Marka.

Iako bi većina prokomentarisala da je i suviše rano da naprave takvu odluku, činjenica je da svi znaju da takve ideje Luni i Marku nisu nepoznate, kako su oboje jako brzopleti.

U više navrata su oboje dokazali koliko im je zapravo stalo do njihove veze, pa novosti o braku nisu nikoga posebno iznenadile, mada se svi pitaju da li su njih previše mladi da bi se pak odlučili na jedan takav korak. Šta vi mislite o tome, da li je moguće da se žele vjenčati? Pišite nam svoje mišljenje u komentarima ispod!

Preporučeno
Loading..