Jedan od najpopularnijih rijaliti učesnika u našem regionu je u svakom slučaju Marko Miljković, koji je u drugoj sezoni Zadruge osvojio visoko drugo mjesto. Svima su Marko i Luna Đogani bili simpatični po tome što su započeli svoju vezu u rijalitiju, a sve vrijeme su imali burne svađe koje su komentarisali i svi ostali. Kako god, čak i nakon što se Zadruga završila, njih dvoje su nastavljali da budu izuzetno aktuelni.

Tako je Luna Đogani ovih dana objavila jednu sliku koja je sve zaintrigirala, a mnogi su se zabrinuli da je ona raskinula sa Markom. Ipak, ona nije dopustila da te glasine predugo kruže, pa je odmah otkrila da su njih dvoje i dalje zajedno, te da očigledno uživaju u vremenu koje mogu zajedno da provode.

Luna i Marko su otišli na rođendan kod svoje zajedničke prijateljice, a odmah su iskoristili i priliku da se pohvale svima da su i dalje zajedno. I Marko je odmah objavio sliku na svom nalogu na društvenoj mreži, a u svakom slučaju je tačno da su se mnogi obradovali tome što su vidjeli na društvenim mrežama.

Kako god,rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovom paru, te da li ih inače simpatišete i da li vam djeluju kao skladan par ili baš i ne? Pišite nam u komentarima i podijelite svoje mišljenje sa nama. Da li ste i vi za ovaj par navijali u Zadruzi, ili je neko drugi pokupio vaše simpatije?

Preporučeno
Loading..