Nakon deset mjeseci tokom kojih je Luna Đogani bila jedna od glavnih tema u javnosti, do kraja je došla još jedna sezona rijalitija „Zadruga“, a ovaj put je upravo Luna bila ta koja je odnijela pobjedu. Njenoj sreći nije bilo kraja, ali sa itekako dobrim razlogom, kako je Luna svojoj kući otišla bogatija za čak 170 hiljada eura, što je svota o kojoj većina ljudi može samo da sanja tokom svog života.

Ono što je specifično kada je Luna u pitanju jeste to da je ona uvijek zaista imala jako buran ljubavni život, te kada je bila dio prve sezone rijalitija Zadruge, bila je prvo ljubavnica Slobe Radanovića, koji je u to vrijeme bio oženjen, a onda su njih dvoje nastavili vezu koju su raskinuli pred finale. Kako god, isto joj se desilo i ovaj put sa DJ Markom Miljkovićem, sa kojim je prekinula dan prije nego što će se održati veliko finale.

Ipak, prije njih dvojice Luna je još jednom bila ludno zaljubljena i to u atraktivnog manekena koji se zove Srđan Sarić. Njega je blogerica često spominjala u prvoj sezoni „Zadruge“, što njemu i nije baš prijalo, pa se oglasio povodom toga.

Demantovao je ono što je ona tvrdila, te je izjavio kako su imali jako kratku i prije svega neformalnu vezu, a poslije toga su ipak ostali u korektnim odnosima. On je tada raskinuo sa dugogodišnjom bivšom djevojkom, a nakon te avanture, ponovo se njoj vratio, mada više nisu zajedno, te da ima novu partnericu.

Preporučeno
Loading..