Nakon devet dugih mjeseci koje su takmičari proveli kao dio rijaliti programa „Zadruga“, te nakon naporne borbe i puno uloženog truda od strane svih njih, Luna Đogani je bila ta koju je publika odlučila da kruniše kao novu pobjednicu ovog rijalitija, a osim popularnosti o kojoj je sve vrijeme mlada Luna i sanjala, dobila je ujedno i novčanu nagradu u vrijednosti od pedeset hiljada eura.

Luna je već dugo vremena važila za apsolutnog favorita, te su svi znali da je upravo ona jedna od glavnih takmičara koji bi mogli da osvoje pobjedu u ovoj sezoni. Svi znaju da su njeni fanovi itekako vjerni i posvećeni, ali ono što je karakteristično kada je Luna u pitanju što ima i puno ljudi koji je zaista blago rečeno, ne vole. Kao dokaz tome, najbolje je da pogledate broj dislajkova ispod video priloga njene pobjede.

Naime, dislajkova ima skoro četiri puta više u odnosu na broj pozitivnih reakcija, što i nije tako uobičajno kada je riječ o nekome ko je pobjedu odnio zahvaljujući ljudima koji su glasali za nju. Ipak, drugo mjesto je odnio njen sada već bivši partner, Marko Miljković koji je sa Lunom prekinuo samo dan prije velikog finala.

Mnogi su mislili da je Aleksandra Subotić ta koja će odnijeti pobjedu, ali očigledno je da njeni fanovi i nisu bili baš tako uporni kao Lunini. Šta vi mislite o svemu ovome, te za koga ste vi sve vrijeme navijali u ovom rijalitiju? Otkrijte nam u komentarima ispod našeg današnjeg članka i podijelite svoje stavove.

Preporučeno
Loading..