Pobjednica druge sezone rijaliti programa Zadruga, Luna Đogani danas uživa status jedne od najpoznatijih zvijezda u našem regionu, pa upravo iz tog razloga nije nikakvo veliko čudo što se o njoj stalno piše u domaćim medijima. Inače, Luna se javnosti predstavila kao modna blogerka i influenserica, ali sada u budućem periodu planira i da se okuša u muzičkoj industriji, kako je oduvijek željela da postane pjevačica.

Kada je Luna u pitanju, ono što većina ljudi uopšte ni ne zna jeste da je ona maturirala u privatnoj srednjoj školi gdje su njeni roditelji samo jednu godinu plaćali po 10 hiljada eura, a nakon toga je upisala Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu koji se nalazi u glavnom gradu Srbije. U rijalitiju je kćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas otkrila da je vrlo lagodno prošla kroz svoje školovanje, te da se rado sjeća svih druženja i putovanja na koje su išli zajedno.

Ono što je sve iznenadilo jeste što je Luna skoro pa ponosno pričala o tome kako joj je najveća ocjena koju je dobila bila trojka, ali da ju oko toga niko nije mučio. Išli su stalno na ekskurzije, pa je tako ona sve vrijeme bila okupirana drugim putovanjima.

Otkrila je i da su brojna druga djeca poznatih osoba išla upravo u tu školu, ali da se čak i ona slaže da je školarina za tu školu bila itekako velika, te da s razlogom rijetko ko sebi to može da priušti. U odjeljenju ih je bilo samo 15 učenika, sasvim razumljivo s obzirom na školarinu.