Luna Đogani je nakon pobjede u drugoj sezoni rijalitija Zadruga postala jedna od najaktuelnijih ličnosti na domaćoj javnoj sceni, pa se tako stalno pojavljuje i u medijima, ali i na televiziji. Ovih dana je ona bila ta sa kojom je Ognjen Amidžić odlučio da otvori novu sezonu emisija „Ami G Show“, a Luna je ovom prilikom govorila o mnogim temama, uključujući i svoju novu pjesmu, rad na muzičkoj karijeri, ali i o odnosu sa svojom majkom.

Naime, svi su primjetili da je njena majka imala veliki utjecaj na Lunu dok su radile na Luninoj prvoj numeri, ali ona je otkrila da postoje i neke stvari koje će joj uvijek zamjerati i za koje smatra da bi ih njena majka trebala promijeniti na sebi, za svoje dobro. Naime, ona smatra da je njena majka jako naivna žena, te da je to često znalo u životu i koštati.

Za nju se milion puta uvjerila da je izuzetno borbena osoba, ali da ipak, s vremena na vrijeme ne zna kako da se nosi sa ljudima. Smatra da bi za nju puno bolje bilo kada bi postala malo grublja i pokazala zube u određenim situacijama u životu kako je ljudi ne bi iskorištavali.

Dalje je za svoju majku rekla da je i lakovjerna, ali i da uživa u tome da drami u nekim stvarima, te da je to nešto što je i Luna naslijedila od svoje majke. Da li se vi slažete sa Luninim mišljenjem o njenoj majci ili imate pak neke svoje stavove?

Preporučeno
Loading..