O mladoj rijaliti zvijezdi, Luni Đogani se ne prestaje pisati u posljednjih nekoliko dana, a već se uveliko nagađa o njenoj muzičkoj karijeri i kako će to sve da izgleda, iako još uvijek nije objavila nijednu pjesmu. Do javnosti su dosad stigle dvije pjesme, odnosno tekstovi istih, a poznata su i imena u timu saradnika koji je Luna izabrala da joj pomognu u izgradnji njene nove karijere.

Nedavno su se pojavili i prvi navodi da je Đoganijeva već počela da priča o svojim prvim nastupima, te da se prvi datumi polako već i zakazuju od septembra. Prije svega želi da izgleda savršeno u svojim spotovima, ali i na nastupima, pa tako planira da uradi i neke korekcije na sebi koje će je koštati negdje oko devet hiljada eura što uopšte nije mala svota.

Luna je priznala da je angažovala najbolje saradnike jer i očekuje puno od njih. Kaže da se nada da će se publici svidjeti njene pjesme kao što su im se svidjele one na kojima je radila Anastasija Ražnatović, kako se ona itekako dopada Luni kao uzor. Kaže da ne žali para uloženih u svoju karijeru, te je već pričala i o planovima za svoje nastupe.

Naime, Luna planira da kao i najveće zvijezde uvijek sa sobom vodi plesačice koje će da joj pomognu da uvijek prave odličnu atmosferu i ubitačnu koreografiju koja će sve da ostavlja bez daha. Ostaje da vidimo u budućem periodu da li će joj to zaista poći za rukom. Šta vi mislite o svemu tome?

Preporučeno
Loading..