Pobjednica ovogodišnje sezone rijalitija „Zadruga“, Luna Đogani, ne prestaje da privlači pažnju sve otkako je napustila imanje u Šimanovcima bogatija za nekoliko desetina hiljada eura. Kako god, taj novac ne planira dugo zadržavati kod sebe, a osim što je odmah sebi kupila stan, Luna je odlučila da taj osvojeni novac uloži u sebe i u svoju karijeru, pa će tako konačno da ispuni svoju dugogodišnju želju i da se okuša kao pjevačica.

Još dok je bila u rijalitiju, Luna je često znala da spomene da želi da proba da uspije na estradi, a čim je izašla iz rijalitija, zajedno sa svojom majkom, Anabelom Atijas je počela da radi na svojoj prvoj pjesmi. Kako god, svi su se pitali ko će da bude angažovan kao Lunin menadžer, kako svi znamo da je to jedna od najbitnijih osoba ako želite da uspijete u svijetu showbizza.

Iako se pisalo kako niko ne želi da pristane da bude Lunin menadžer, kako ne vjeruju da će njena slava potrajati ili da će uspjeti da se progura na estradnoj sceni, ona je na svom nalogu na društvenoj mreži otkrila da je to mjesto već popunjeno, a riječ je o Saši Đuriću, koji je jedan od najuspješnijih menadžera na našoj domaćoj sceni.

Uglavnom ga svi znaju kao menadžera Rade Manojlović, a svi znaju da je upravo on jedna od najzaslužnijih osoba zbog kojih se Rada uspjela tako daleko progurati sa svojim talentom. Šta vi mislite o Luni kao pjevačici, da li će uspjeti da osvoji simpatije publike svojim pjesmama?