Luna Đogani, pobjednica druge sezone rijaliti programa „Zadruga“ je tokom svog učešća u rijalitiju privlačila veliku pažnju medija, pa se o njoj stalno pisalo. Ipak, bez obzira na to što se rijaliti završio i što je to sada iza nas, neke stvari se nisu promijenile, pa mediji i dalje u stopu prate svaki Lunin korak, pa im tako nije promaklo ni da je Luna ovih dana otputovala u Makedoniju, a to putovanje je već duže vrijeme najavljivala.

Još dok je bila učesnica u rijalitiju, Luna je u više navrata govorila o svojoj želji da se okuša u svijetu muzike, kako bi zaista voljela da postane pjevačica. Njena majka, Anabela Atijas se pobrinula da se takva prilika pruži njenoj kćerki, a sada su odlučile da novac koji je Luna zaradila od rijalitija ulože upravo u Luninu karijeru, te da okušaju njenu sreću sa muzičkim vodama.

Upravo iz tog razloga je Luna otputovala u Makedoniju, kako bi konačno počela raditi na svojoj prvoj pjesmi, a mlada Luna je itekako uzbuđena što će konačno imati priliku da vidi kako je to raditi u studiju.

Već se pohvalila jednom fotografijom iz studija, te je otkrila da joj je taj dan bio naprosto dan za pamćenje, a da će uskoro da podijeli i sa svojim fanovima šta se sve izdešavalo, te kako napreduju dalje oko cijele te priče oko Lunine prve pjesme. Mnogi jedva čekaju da čuju Lunu kao pjevačicu, ali ima i onih koji su potpuno skeptični oko te priče. Šta vi mislite o tome?

Preporučeno
Loading..