Jedna od najgledanijih emisija u našem regionu je u svakom slučaju „Ami G Show“ koja je sinoć započela sa novom sezonom, a prva gošća je bila pobjednica druge sezone Zadruge koja je već mjesecima jedna od najaktuelnijih ličnosti u našem regionu. S njom je bila i Tamara Đurić, sa kojom je Luna u toku emisije imala i nekoliko neugodnih situacija. Ovo je uostalom bilo i Lunino prvo pojavljivanje u javnosti sa otkrivenim grudima, nakon korekcije koju je uradila na sebi nedavno.

Govorila je i o svojoj muzičkoj karijeri i o pjesmi u koju je uložila mnogo vremena, truda, ali u svakom slučaju i novca koji je zaradila kao pobjednica druge sezone Zadruge. U jednom trenutku je Ognjen upitao drugu gošću, Tamaru Đurić, šta ona misli o Luninoj novoj pjesmi, te da li joj se ista dopala, na što je ona poprilično sarkastično odgovorila da nema sluha za tu muziku, pa tako ne može ni da je ocijeni.

Kasnije su gosti dobili zadatak i da malo zapjevaju, pa je tako i Luna pustila svoj glas, što je Ognjen okarakterisao kao i jedan od Luninih novih lajvova, a bilo je očigledno da Luni nije bilo ugodno šta je sve morala da izvede u toku emisije.

Kako god, postoji šansa da se jednostavno još nije oslobodila treme kada su u pitanju javni nastupi, a tu je i šansa da je zaista imala pomoć od drugih pjevačica kada je u pitanju njena nova pjesma, kako su pisali brojni portali, te da se sada boji razočarati fanove.

Preporučeno
Loading..