Luna Đogani je poznata rijaliti zvijezda koja se proslavila učešćem u prvoje sezoni Zadruge a kasnije i učešćem u aktuelnoj sezoni istog rijalitija.

Naime u ovoj sezoni rijalitija Luna je u vezi sa Markom Miljkovićem i počela je da ssumnja da je trudna. Ona je odlučila da o tome progovori i kaže šta se događa svojim roditeljima.


O testovima trudnoće:
Kontrolna linija ovog testa trudnoće je prazna, što test čini nevažećim

Kontrolna linija na lijevoj strani ovog testa trudnoće je vidljiva, što sugerira da je rezultat testa valjan. Svetlo ljubičasta linija se takođe pojavila na desnoj strani (test linija) koja jasno ukazuje da je žena trudna


Sistematski pregled objavljen 1998. godine pokazao je da su kućni testovi za trudnoću, kada ih koriste iskusni tehničari, gotovo jednako tačni kao i profesionalna laboratorijska ispitivanja (97,4%). Međutim, kada se koriste od strane potrošača, preciznost je pala na 75%: autori pregleda su primijetili da su mnogi korisnici pogrešno razumjeli ili nisu slijedili upute uključene u setove. Nepravilna upotreba može izazvati i lažne negativne rezultate i lažno pozitivne rezultate.

Vreme testiranja
Lažno negativna očitanja mogu se pojaviti kada se testiranje radi prerano. Kvantitativni testovi krvi i najosjetljiviji testovi mokraće obično počinju otkrivati ​​hCG ubrzo nakon implantacije, što se može dogoditi od 6 do 12 dana nakon ovulacije. Nivo hCG nastavlja da raste tokom prvih 20 sedmica trudnoće, tako da se šanse za lažno negativne rezultate testa smanjuju s vremenom (gestacijska dob). Manje osjetljivi testovi urina i kvalitativni testovi krvi [10] možda neće otkriti trudnoću do tri ili četiri dana nakon implantacije. Menstruacija se javlja u proseku 14 dana nakon ovulacije, tako da je verovatnoća lažno negativnih niska jednom u menstrualnom periodu kasni.