Luna Đogani je tokom cijelog rijaliti programa Zadruga 2 bila u centru pažnje, ali čak i nakon što je odnijela pobjedu ove sezone, o njoj se ipak ne prestaje pisati u domaćim medijima. Tako su sve oči ponovo gledale u nju kada se pojavila na žurci nakon velikog finala, a kao i uvijek, našla je način kako da svojim izgledom i svojom odjevnom kombinacijom za tu večer privuče pažnju na sebe. Naime, pojavila se u neobičnom izdanju bež boje, a u jedan detalj su svi buljili.

Iako je i Lunina haljina koju je izabrala za ovu svečanu priliku bila itekako neobična, mnogima se dopala, ali ipak, to nije bio slučaj i sa njenim sandalama koje su mnoge podsjećale na čarape, pa tako nije ni veliko čudo što, ako se to uzme u obzir, nisu uspjele baš da privuku mnogo pozitivnih reakcija na sve to.

Komentari na društvenim mrežama na račun Luninih sandala su dolazili sa svih strana, a većina je ovo iskoristila kao povod da se neslano našali na račun pobjednice druge sezone Zadruge. Ipak, njeni fanovi su kao i uvijek stali u njenu odbranu.

Nekima su se čak cipele i dopale, te smatraju da je ovo nešto jako moderno što bi nosile svjetski poznate zvijezde, te da se ne vrijedi raspravljati o Luninom ukusu kada je u pitanju moda i odjeća, jer je u više navrata svima dokazala da itekako ima stila. Rado bismo čuli i vaše mišljenje o njenoj odjevnoj kombinaciji, pa nam pišite u komentarima ispod našeg članka!

Preporučeno
Loading..