Luna Đogani privlači veliku pažnju publike sve otkako je odnijela pobjedu u drugoj sezoni popularnog rijaliti programa Zadruga, a svi željno iščekuju njenu prvu pjesmu na kojoj već odavno vrijedno radi, te je sa svima podijelila da se odmah posvetila svojoj muzičkoj karijeri čim je napustila imanje u Šimanovcima, kako joj se konačno ostvarila njena dugogodišnja želja i sada konačno ima dovoljno sredstava da postane pjevačica.

Ipak, to očigledno nisu jedine promjene koje Luna planira da napravi u svom životu u narednom periodu, pa je tako sa svim svojim fanovima ovih dana na društvenim mrežama podijelila da je došlo vrijeme da se posveti sebi, a u tome će da joj pomogne doktorka koju je ona izabrala. Tu poruku je Luna napisala na Instagramu, a onda je na stori postavila i jednu sliku na kojoj se vidi špric.

Svi se sada pitaju kakvu je to Luna promjenu zamislila da napravi, te kakvu transformaciju ćemo imati priliku da vidimo od modne blogerke ovih dana. U više navrata je govorila i da, iako je svjesna mana svog tijela, da bi svejedno voljela da zadrži što prirodniji izgled, mada izgleda da je promijenila to mišljenje.

Kako god, svi se i dalje pitaju da li će doći do pomirenja između blogerke i njenog dečka, Marka Miljkovića, sa kojim je prekinula samo dan prije finala druge sezone Zadruge, u kojem je ona odnijela pobjedu, a on je pak zauzeo visoko drugo mjesto, iako to niko nije ni očekivao da će se dogoditi, a najmanje on sam.

Preporučeno
Loading..