Jedan od najpopularnijih parova u našem regionu danas su u svakom slučaju pobjednica druge sezone rijaliti programa Zadruga, te Marko Miljković, koji je u istom tom rijalitiju osvojio visoko drugo mjesto. Njihova veza je od samog početka bila burna, ali su ipak zajedno više od sedam mjeseci. Nakon što se Zadruga završila, a oni imali veliku svađu samo dan prije finala, svi su se pitali da li će se opet pomiriti, te su oni još jednom dokazali da imaju izuzetno jaku vezu i da im je stalo da budu jedno s drugim.

U posljednjih nekoliko sedmica, Luna je vrijedno radila na svojoj prvoj numeri i na video spotu za tu pjesmu, a Marko joj je sve vrijeme bio glavna podrška u svemu što je radila. Nakon toga su zajedno otputovali na odmor, a kasnije je Lunina pjesma ugledala i svjetlo dana i postala aktuelna tema u medijima.

Ovih dana su i Marko i Luna odlučili da posjete Sarajevo, u kojem se održavao 25. po redu Sarajevo Film Festival, te su posjetili i druge znamenitosti, a sa svojim fanovima na društvenim mrežama su dijelili slike. Ipak, nije sve tako idealno kako se čini na njihovim društvenim mrežama.

Pojavi se snimak njihove svađe koja se dogodila oko jedan sat ujutru kada je Luna urlala na Marka jer joj je očigledno nešto loše uradio. Rekla mu je da je zbog njega došla u Sarajevo, te da je trebala da ostane u Beogradu, ali ona nije takva. Evo o čemu se zapravo radi.

Preporučeno
Loading..