Pjevač Đorđe David je već drugu sezonu u najgledanijem muzičkom šou Zvezdama Granda.

Ono što je jako zanimljivo jeste da se on u javnosti jako rijetko pojavljuje sa svojom nevjenčanom suprugom Anom Mirčetić, a kako je sam roker kazao, to je bila njena želja. Međutim, bez obzira na to, prije par mjeseci nije odolio da postavi prvu porodičnu fotografiju sa svojom suprugom i kćerkom Staškom i to kad je njihova nasljednica po prvi put bila u kinu.

Đorđe i Ana su kćerku dobiji prije četiri godine, a pjevač je u tom trenutku imao čak 50 godina.

– Muškarac je u takvim situacijama zaista izgubljen kao pile u kučini. Prvih godinu dana ništa nisam znao, niti sam išta radio. Moja supruga Ana je jako inteligentna žena i imala je mnogo strpljenja i razumijevanja. U početku sam mislio da sam površan, sebičan i da sam kažnjen što sam dobio dijete, a ono što sam mu ja otac je najveća greška – rekao je David za magazin “Hello” i priznao da se sve promijenilo kada ga je Staša prvi put dotakla i kada ga je prepoznala.

Ono sa čime će se mnogi složiti jeste da je Đorđe David bio u nekoj sjenci, sve do trenutka kada je došao na takmičenje. Niko ga nije poznavao i svi su se pitali ko je zapravo ovaj čovjek. Bili su jako skeptični u vezi njega, obzirom da je zamijenio Acu Lukasa, međutim pokazao se kao jako dobar mentor i kao neko ko može napraviti zanimljiv šou.

Preporučeno