Maca Diskrecija je jedna od najpopularnijih starleta i rijaliti zvijezda na Balkanu. Naime, Maca je prije nekoliko godina postala popularna  kada je svojim neprimjerenim snimcima privukla pažnju na sebe.

Inače, Maca je bila u mnogobrojnim rijalitijima a zadnji u kojem je bila je Zadruga. Mnogi spekulišu da je nakon završetka rijalitija odlučila da se okrene najstarijem zanatu.

Maca se ovih dana odlučila da razračuna sa medijima jer su prenijeli jednu priču da se po izlasku iz rijalitija Zadruga odlučila ponovo baviti najstarijim zanatom. Diskrecija je nedavno također otkrila da je bila na sudu zbog razvoda a to je izazvalo velike reakcije i čuđenje mnogih jer niko nije znao da je Diskrecija bila u braku. S druge strane neki su rekli da je Maca bila na sudu jer je bila upletena u nečiju tuđu brakorazvodnu parnicu.

Maca je rekla da nikada nije bila u zatvoru ali da je bila tužena zbog razvoda ali je ta tužba povučena.
Mnogi sumnjaju da je Maca imala tajni brak o kojem se ništa ne zna a ostaje nam da vidimo da li je bila u braku, sa kim i koliko dugo.

Inače, Diskrecija je je poznata po tome što je uvijek bila provokativna i što nikada nije imala dlake na jeziku. Ona nije poznavala sram i stid i mnogi su ostali zaprepašćteni kada su vidjeli o čemu je riječ. Inače, Maca odavno nije bila u rijaliti programima što je pomalo iznenađenje jer je poznato da je u posljednjih nekoliko godina bila u nekolicini različitih rijaliti programa koji su se emitovali na ovim prostorima.

Preporučeno
Loading..