Jedna od ubjedljivo najboljih, ali i najljepših pjevačica na našim prostorima je i Katarina Kaja Ostojić, koja je u nebrojeno mnogo navrata dokazala da je riječ o nevjerovatnoj ženi, pa nije nikakvo čudo što je i njena kćerka, Nikolina Dragojević pokupila dobre gene od svoje majke, pa tako sada ostavlja bez daha i žene i muškarce gdje god da se pojavi i gdje god da krene. Ono što je zanimljivo jeste da je mlada i lijepa Nikolina jednom prilikom uspjela da šarmira čak i Madoninog sina.

Naime, njih dvoje su imali priliku da se sretnu u Verbijeru, odmaralištu koje se inače nalazi na švicarskim Alpima, a tu je samo nekoliko dana nakon Kaje i Nikoline stigla i Madona sa svojim sinom Rokom. Bilo je to prije dvije godine, a nakon što je Roko primjetio Nikolinu, cijelu noć je gledao u njenom pravcu, pokušavajući da uhvati njenu pažnju.

Kako prenose izvori i Espreso.rs, u jednom trenutku je Nikolina krenula do toaleta, a Roko je skočio za njom odlučan da iskoristi tu priliku da se upozna s njom, što je i uradio. Ipak, izgleda da Nikolina i nije bila tako impresionirana ili da barem nije bila raspoložena za druženje, kako se sve to na tome završilo.

Ipak, kada pogledate Nikolininu ljepotu, shvatit ćete da je Roko bio taj koji je bio na gubitku, jer ova mlada dama može jednostavno svakoga da osvoji i da ga obori s nogu. Šta vi mislite o njoj, da li je vas fascinirala ili i niste nešto oduševljeni?

Preporučeno
Loading..