Danas ovaj članak povećujemo jednoj jako zanimljivoj i neobičnoj temi, koja je opet sa druge strane velika dilema za ženski rod. Ovo je pitanje koje muči veći dio ženske ppopulacije jeste zbog čega mnogi donji veš ima jednu malu mašnicu na porednjoj strani, a po svemu sudeći tačnije po komentarima postoji nekoliko teorija na ovu temu. Pa tako da većina ljudi kaže da su žesnek gaćice ranije bile bez elastične gumcie na rubovima, a koja danas postoji kako bi donji veš držala za telo. 

Upravo zbog toga suz se vezice šile kako bi pričvrtstila i zavezale za mašnicu koja se nalazi sa prednje strane, što je i logično jer se tako lakše skidaju i oblače nego sa zadnje strane. Međutim, drugo mišljenej je ipak to da su žene nekada davno ustajale jako rnao, još pre izlaska sunca i da su se oblačile u mraku ili uz jednu sveću, a mašnice su im olakšavale oblačenje, jer su zahvaljujući njima one znale koja je prednja a koja zadnja strana, a dok je već u današnje vrme to sasvim drugačije takav problem nikako ne postoji pa se dizajn najverovatnije zadržao samo zbog tradicije.

Pa tako na brojnim stranicama i sajtovima večito vođena dilema vezana zpravo za to, pa su mni nagađali koji je pravi razlog mašnice koja se nalazi na prednjoj strani, a jedan od komentara jedne korisnice je glasio; “Uvek je smatrala da su te mašnice bezvezde, ali sada ih već ignoriše”, dok je druga jedna napisala kako je mašnice mnogo nerviraju, pa ih ona uvek odreže. Izgleda da nećemo moći saznati koja je prava istina, osim određenim nagađanja, a neka od njih smo naveli u tekstu gore. Koje je vaše mišljenje na ovu temu? Pišite nam u komentar ispod.

Preporučeno