Jedna od stalnih članica žirija u poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda je i Marija Šerifović, koja sa potpunim pravom nosi titulu od jedne od omiljenih pjevačica u našem regionu.

Osim što uvijek zasluži poštovanje od svojih fanova kada su u pitanju njene vokalne sposobnosti, činjenica je da je Marija jedna od onih pjevačica koje svoju karijeru nikad nisu gradile na nekim skandalima ili glasinama, nego je puštala da samo njena muzika i projekti na kojima je ona radila, da oni govore u njeno ime, pa je uspjela da izgradi reputaciju na kojoj joj i starije pjevačica sa pravom mogu da zavide.

Kako god, otkako je postala dio „Zvezdi Granda“, publika je imala priliku u više navrata da se uvjeri da je Marija itekako ratoborna osoba koja je spremna da se bori za sebe i svoje, te da brani svoje mišljenje pod svaku cijenu, što je osobina koja je mnogima najdraža kada je Marija u pitanju. Posebno je zaštitnički nastrojena prema svojim kandidatima u ovoj sezoni.

Kako god, ima i ona svoju nježniju stranu, i u to smo se mogli nekoliko puta uvjeriti, a nedavno su se na društvenim mrežama pojavile slike koje su dokazale da i nije uvijek u tom nekom svom dječačkom fazonu kada je riječ o odijevanju.

Svi se pak slažu da Marija izgleda izrazito atraktivno u kupaćem kostimu, a mi bismo rado čuli i vaše mišljenje, te da li se po ovom pitanju slažete sa većinom ili pak imate nešto drugačiji stav kada je Marija u pitanju?

Preporučeno
Loading..