Marija Šerifović je u posljednjih nekoliko godina postala jedna od omiljenih pjevačica u našem regionu, a sigurni smo da će se i većina naših čitatelja složiti oko te tvrdnje. Naime, otkako je postala dio stručnog žirija u Zvezdama Granda, publika je dobila priliku da upozna drugu stranu poznate pjevačice, a izgleda da im se ono što su vidjeli dopalo, kako su njeni koncerti uvijek posjećeni, bez obzira na to u kojem dijelu bivše Jugoslavije da nastupa.

Ovih dana je Marija odlučila da ode na zasluženi odmor, a sa njom je ovaj put bila i žena kojoj Marija puno toga duguje. Riječ je o njenoj majci, Verici Šerifović, koja je uvela Mariju u svijet muzike, a iako se bave različitim žanrovima, činjenica je da je Marija pratila korake svoje majke, te da joj je ona uvijek pokušavala da pruži podršku koja je svakom amateru i početniku zaista neophodna.

Izgleda da su majka i kćerka bez obzira na sve njihove eventualne razlike zaista bliske, pa su i ovaj odmor iskoristile kako bi provele što više vremena zajedno i da bi mogle da uživaju u društvu jedne druge. Marija je objavila jednu sliku s Vericom, koju je odmah ispod morala da komentariše i Marijina dobra prijateljica, Jelena Karleuša.

Ono što je pjevačica poručila Mariji jeste da pazi na to koliko će da pocrni, jer ako dobije još samo malo boje, sigurna je da je neće pustiti preko granice da se vrati u Srbiju. Njene brige su opravdane, zar se ne slažete s njom?

Preporučeno
Loading..