DARKO LAZIĆ JE PERSPEKTIVA KOJI JE DOBIO SMJEŠTAJ IZMEĐU DVA I MJESEČNA, NAKON TRI MJESECA I DANA TIJEKOM DOLPHINA, MEDIJI SU DAJU INFORMACIJU KOJIMA JE MUŠANA MARINA GAGIĆ TEŠKO DRUGIM.

U proteklih nekoliko mjeseci, MArina Gagić ju je uglavnom držala podalje, sada kada je malo prašine nestalo, odlučila je ispričati svoju stranu priče.

Stoički sam se odupirao svemu, iu jednom trenutku nisam se tresao niti izgubio vjeru da će sve biti u redu. Bilo je trenutaka kada je bilo tako teško da nisam mogao da vidim izlaz, šta god da sam uradio, Dark nije mogao da pomogne, ali hvala Bogu, sve se dobro završilo.

Različite priče su bile poput pokušaja da me odvuku od Darke, ali nisu uspjele, nisu me ometale. Kada sam saznala da sam trudna, nisam dvaput razmišljala šta da radim. Želeo sam da rodim tatu, iako nisam znao šta me čeka ili šta da radim s njim, pa sam ispričao priču o Dark Girl.

Mogu reći da je Darko jako promijenio ovaj incident, sada je shvatio kakav je bio život i koliko je vrijedno za Dark-a da sam otišao da izaberem ime za njenog sina, i odlučio ga je zvati Mihajlo, po anđelu za kojeg je Darko vjerovao da ga je spasio i sačuvan u životu Darko je bio svjestan svog čudesnog spasenja, zbog čega je počeo vjerovati u Boga i moliti se

Preporučeno
Loading..