Još jedna sezona rijalitija Zadruga je sada iza nas, a u ovoj sezoni je publika odlučila da je Luna Đogani ta koja je najviše od svih zaslužila da odnese pobjedu i da bude ta koja će se kući vratiti bogatija za pedeset hiljada eura. Ona je odlučila da će taj novac da uloži u svoju karijeru jer se želi okušati kao pjevačica, a isto tako nešto će da da i svojim roditeljima, kako želi da im pomogne finansijski kao način da se zahvali za njihovu bezuslovnu podršku.

Drugo mjesto je osvojio Lunin odnedavno bivši dečko, Marko Miljković, kako su njih dvoje raskinuli svoju vezu koja je trajala cijeli rijaliti samo dan prije velikog finala. Ipak, ako je suditi po onome što Marko govori, ovaj put pomirenja neće biti. Marko zamjeri Luni što nije baš na čisto sa svojim osjećanjima prema Slobi Radanoviću, ali ipak, smatra da je za njih oboje sada najbolje da krenu razdvojenim putevima.

On je osvojio automobil, ali je otkrio da će najvjerovatnije da ga proda kako kod kuće ima još bolje auto. Kako god, otkrio je da je najviše poželio svog oca, te da jedva čeka da ga vidi, kako ga je za dvije godine vidio na samo petnaest minuta.

Zasad ne želi da ulazi u treću sezonu Zadruge, ali ipak, ostaje da vidimo da li će se njegovo mišljenje mijenjati. Na kraju, rekao je da ne planira da se javlja Luni, te da je dovoljno razmislio o tome šta trenutno želi u životu, a ona ne spada u tu listu.

Preporučeno
Loading..