U prvoj sezoni rijaliti programa Zadruga, svi su pisali o ljubavnom trouglu Kije Kockar, Slobe Radanović i Lune Đogani, koja je bila razlog zbog kojeg su njih dvoje odmah po izlasku iz rijalitija okončali svoj brak i krenuli razdvojenim putevima. Nakon svega što se izdešavalo u prvoj sezoni, Luna je odlučila da se ponovo prijavi u ovaj rijaliti, a ovaj put je ona bila ta koja je odnijela pobjedu.

Ipak, tokom svih devet mjeseci, ubjedljivo je najviše pažnje privlačila, a u centru pažnje je sada bila sa svojim sada već bivšim dečkom, Markom Miljkovićem. Njih dvoje su svoju vezu prekinuli samo dan prije velikog finala, a ako je suditi po tome šta njih dvoje sada govore za drugo, ovaj put pomirenja ipak neće biti. Marko smatra da postoji velika šansa da Luna i dalje ima osjećanja prema Slobi, te da je zbog toga nestabilna u svakoj drugoj ljubavnoj vezi.

Naime, Marko je otkrio da se on lično itekako iznenadio kad je uvidio da se Luna ipak uvrijedila kada je on jednom prilikom odlučio da se našali na Slobin račun. Tada nije mogao znati da li je ona tako reagovala jer je znala da su kamere svuda oko njih i da će to kad tad doći do Slobe, ali ipak, to ga je na neki način povrijedilo.

Bez obzira na sve, on smatra da mu je bilo jako teško da se nosi sa tom cijelom situacijom, ali je siguran da stvari između njih ipak nisu tako na čisto kao što svi misle.

 

Preporučeno
Loading..