Često na društvenim mrežama imamo priliku da čitamo o nekim zaista duhovitim situacijama koje se dešavaju u cijelom svijetu, a s vremena na vrijeme se obradujemo kada se nešto zanimljivo dogodi i kod nas, na našim prostorima. U našem današnjem članku vam donosimo upravo jedan snimak koji je nastao u Bijeljini, a koji je uspio kasnije da nasmije cijeli Balkan.

Naime, svi srednjoškolci su prije tri mjeseca slavili završetak srednje škole na svojim maturskim proslavama. To je izuzetno bitna noć za sve srednjoškolce koji na taj način proslave kraj jednog perioda svog života, a početak jednog sasvim novog doba. Ipak, većinu njih baš tad muči i pitanje šta će dalje sa svojim životima? Neki će pokušati da pronađu posao, neki će odlučiti da nastave svoje školovanje na fakultetu, a uvijek tu bude i onih koji požele da se nekako snađu bez da se za to posebno namuče.

Tako je razmišljao j edan maturant iz bijeljine koji je nasmijao cijeli region kada su ga novinari upitali koji su to njegovi planovi sada kada je završio srednju školu. On je imao jedan izuzetno duhovit odgovor koji je svima uspio da popravi raspoloženje.

U nastavku vam donosimo video prilog njegovog odgovora, a nakon što i vi vidite zbog čega su to svi pričali o ovom snimku, podijelite i s nama da li je i vas uspio da nasmije ili i niste baš bili pretjerano impresionirani odgovorom koji je ponudio na ovako bitno pitanje. Evo o čemu se tu zapravo radi.

Preporučeno
Loading..