U našoj regiji pre desetak i više godina počeli su se prikazivati rijaliti programi, a tada nije niko mogao da nasluti da će oni postati najgledaniji televizijski format a sve rekorde gledanosti obara zadruga čija se peta sezona počela emitovati pre mesec dana i već smo imali priliku da vidimo razne skandale, svađe pa i fizičke obračune kao i vrlee akcije u krevetu.

Tako mi danas pišemo o jednom drugom rijaliti programu koji je također interesantan a u pitanju je brak na neviđeno gde ljudi traže sebi srodnu dušu a spada ih produkcija po nekim svojim kriterijama. Gordana Anđelković je napravila pravu dramu u prošloj sezoni kad aje videla ko je muškarac za kojeg treba da se uda.

Tada je ona bila šokirana i povređena i to nije mogla a ni želela da sakrije pa je prvo upitala mladoženju odakle je rodom nakon što ga je odmerila od glave do pete. Čovek je rekao da je iz Medveđe a ona mu je odgovorila d ajoj se ne sviđa i da nije njen tip te da joj se ne sviđa ni njegov stajling kao ni činjenica da nije iz Beograda kao što je ona.

Zatim se ona okrenula prema voditeljici i na nju je prosula sav svoj bes i pitala je o čemu je razmišljala kada je spojila i ovog mladoženju. Također, dodala je da bi joj boljeg muškarca izabrala i da je bacala pasulj i na kraju joj poručila da on može da izađe s njim na večeru. KAda ju je voditeljica upitala šta joj se ne sviđa konkretno ona je odgovorila da joj se ništa ne sviđa i da malo bolje pogleda nju, gradsku ribu, a doveli su joj jednog papana iz Medveđe.

Preporučeno