Danas se malo prisećamo bivše Jugoslavije i vremena kada domaća estrada bila u punom sjaju. Jedna od najpoznatijih i najboljih pevačica narodne muzike u to vrmee je bila Branka Sovrlć čija je karijera bila na samom vrhuncu u 80 tim godinama i koja ima mnogo dobrih hitova iza sebe. Odavno se pevačica povukla sa javne scene i ne nastupa i sa svojim suprugom uživa u bogastvu koje su sami stekli.

Oni imaju više nekretnina ali najviše borave u Sarajevu u jednoj raskošnoj vili koja se nalazi na Ilidži. Branka je uvek govorila kako joj njen suprug uvek ugađa na sve moguće načine i drži je kao malo vode na dlanu a trenutno je omalo razočarana jer se vreme promenilo i zahladnilo je i sada pada kiša pa se ne može kupati u njihovom otvorenom bazenu koji ima ispred kuće.

Pevačica je u kondiciji i održava sa plivanjem i svaki dan je plivala po nekoliko sati i tako na ttaj način liniju je dovela do savršenstva. Ona je na zakani interviju sa novinarskom ekipom stigla u svom najnovijem autu koji joj je poklonio suprug a u ruci je imala i buket cveća koji joj je on poslao.

Otkrila nam je kako je on svaki dan obraduje sa nekom sitnicom i jedino za čime žale je to što se nikad nisu ostvarili kao roditelji. Sadik Pašić Paja i Branka su u žiovtu stekli veliko bogastvo i pevačica priznaje da su milioneri ali bi radije pristala da imaju mnogo manje savršen brak prepun ljubavi i poštovanja a da nemaju dece jer bi imali šta da im pruže u svakom mogućem pogledu.

Preporučeno