Miki Đuričić je poznati pčelar iz Kupinova koji se proslavio svojim mnogobrojnim učešćima u rijaliti programima. Također je poznat po najžešćim akcijama koje je provodio u rijalitijima.

O Kupinovu:

Kupinovo je selo u Srbiji. Nalazi se u opštini Pećinci, u Srijemskom okrugu, pokrajini Vojvodini. U 2002. godini, u selu je bilo 2.047 stanovnika, od kojih je 1.852 etnicki Srbin.

Nalazi se u blizini poznatog područja biološke raznolikosti, Obedske bare. Ona sadrži nekoliko insekata i drugih oblika života koji su jedinstveni za ovo područje.

O Suzani:

Perović je svoju karijeru započeo ranih 1980-ih kao član već osnovane pop-grupe Aska.

Aska je postala istaknuta 1982. godine kao trio Snežane Mišković, Izolda Barudžija i Snežane Stamenković, kada su izabrani da predstavljaju Jugoslaviju na Evroviziji gdje njihova pjesma “Halo, halo” ušla je u istoriju kao prva jugoslovenska pesma koja je dobila 12 bodova od strane druge zemlje učesnice.

Snežana Stamenković se ubrzo povukla i zamenila ju je Suzana Perović. Barudžija je vodio solo karijeru i imao dva dodatna pokušaja na Evroviziji (1984. i 1985. godine) prije nego što je izblijedila u tami. Zamijenila ju je Nera.


Mišković, Nera i Perović snimili su drugi Aska album, pod nazivom Katastrofa. Ubrzo nakon toga, Perović je napustio grupu i zamijenio ga je Ivana Kuzmanović. Mišković, Nera i Kuzmanović su neko vrijeme nastavili kao trio prije raspuštanja kako bi nastavili solo karijeru. Snežana Mišković ostala je u popu i nastavila karijeru sa svojom grupom Viktorija. Nera je snimila nekoliko singlova i pjevala prateće vokale za Dejana Cukića, Bajagu i instruktora, Ekatarinu Veliku i Van Gogha. Kuzmanović je ostao u popu kao dio Dive sa Aleksandrom Vukojević, zatim Duo Latino prije nego što je postao pisac.

Preporučeno
Loading..