Pre nekoliko dana u centru Beograda se masovno delila slika jednog oglasa, koji je stojao zalepeljen na banderu, a koji je bio kao i svaki drugi oglas za zaposlenje ili neku drugu uslugu. Međutim, u pitanju je bio sasvim običan oglas vezano za ljubav, kao da se nalazimo u 1999 godini, a ne u 2022. godni. Naime, jedna devojka, koja se potpisala samo kao Milica, sa svojih 25 godina, tražila je mladića sa istim brojem godina, koji je spreman na bračnu zajednicu, da je moralan i da želi da osnuje porodicu. Međutim, u moderna vrremena je ipak pokazala da postoje i norlmalne deovjke, jer nije ostavljala nikakve linkove na društvene mreže, nego je stavila svoju jahu adresu.

Celi Balkan je ovaj oglas oduševio, a Srbija je masovno delila ovaj oglas, u nadi da će Milica napokon pronaći svoju pravu ljubav. Danas mi se podsećamo Milana Tomića iz sela Gojina Gora koji je na Facebook ostavio oglas da bi se rado oženio, ali da nema nijedne koja je rada da dođe na selo i da se uda, i da mu pomaže u poslu sa stokom i ovcama. ALi, kako Milan kaže bilo je dosta poziva raznih žna, koja su mu bila samo podrška, a nijedna nije htela ništa ozbljno da ima s njim.

Također, neke su dolazile samo da b se družile, ali nijedna nije htela da se emotivno udruži sa njim. Kakko kaže selo njegovo nije džungla, ima i autobuska stanica, ima škola i prodavnica, kao i 2 hektara zemlje, puno je stoke, ništa mu ne fali, ali je on i dalje sam.

Preporučeno