Kada je riječ o svijetu showbizza i javnih ličnosti, dosad smo već navikli da je većina onih koji se nekoliko godina unazad bave muzikom ili sličnim djelatnostima, da se jako brzo obogate, te da su njihovi domovi uvijek drastično drugačiji od domova običnih građana.

Činjenica je da je to na našem prostoru, ali i širom svijeta unosan posao koji puno uzima, ali isto tako puno i daje, te dok se svaka muzička zvijezda mora pomiriti s tim da nakon svog prvog hita više nema prava na privatnost, te da se to nerijetko odnosi i na njene ili njegove članove obitelji, isto tako je tu i mnogo prednosti što čine ovaj posao jako primamljivim za mlade ljude.

Jedan od najboljih primjera raskoša i luksuza je kuća poznatog folkera, Mileta Kitića koji je zadnjih par decenija proveo na sceni i uvijek je na putu, te njegovi nastupi nisu toliko ograničeni na region, nego i jako često nastupa u dijaspori, gdje su cijene tih nastupa još veće.

Kako god, on je to sve znao pametno uložiti, pa tako danas živi u jednoj od najluksuznijih vila na svijetu na kojoj mu većina zavidi. Ipak, kad vidite fotografije na kojima se vidi kako je njegov dom uređen, shvatit ćete zbog čega su svi tako uzbuđeni oko toga.

Njegova supruga je također puno učestvovala u uređenju njihovog porodičnog gnijezda, a bazen usred kuće je nešto čime se i ne može pohvaliti baš puno domaćih zvijezda, barem koliko smo mi o tome informisani. Kako se njegov dom vama čini?

Preporučeno
Loading..