Dvadesetpetogodišnja Milena Kabau iz Moldavije iz predgrađa Kišinjeva se nalazi u pritvoru s obzirom da je na jednoj prednovogodišnjoj žurci otrovala dva momka.

Riječ je o Mileninim bivšim momcima zbog kojih je početkom 2020. godine morala da izazove pobačaj. Ova djevojka je imala tu nesreću da je zatrudnjela u vrijeme kada je vodila paralelnu vzeu sa dva momka. Kada im je rekla da je trudna obojica su joj okrenula leđa i nisu htjeli da se prihvate te moguće najveće odogovornosti u životu.

Cijeli period prije, za vrijeme i poslije pobačaja Mileni je pao veoma teško, prije svega psihički i morala je da ide i kod psihijatra pa čak i u vrijeme korona virusa.

Nakon što joj je prijateljica kazala da će se na pomenutoj prednovogodišnjoj žurci pojaviti njena oba bivša momka, Milena je riješila da ih otruje. Ali, nije računala na to da će apotekarka čijem je objektu kupila nedozvoljene preparate čuti jedan njen telefonski razgovor. U ovom razgovoru, apotekarka je čula kako Milena s nekim priča o svojoj budućnoj namjeri. Žena iz apoteke je poslije dva dana u kraju saznala i da su se dva momka otrovala na jednoj žurci pa je pozvala policiju.

Oko dvadeset gostiju sa mini žurke u stanu su bili pozvani na razgovor i niko od njih nije posumnjao na nju. Međutim, zahvaljujući snimcima iz apoteke, otkriveno je da je Milena prva ta koja je osumnjičena pa je i privedena.

Na razgovoru je priznala da je ona otrovala momke, ali ne s namjerom da ih ubije nego da ih malo samo zaboli stomak kao što je i nju prije godinu dana. Oba momka su provela tri dana u bolnici na oporavku.

Preporučeno