Jedna od najpopularnijih pjevačica kada je u pitanju mlađa generacija koja se proslavila nakon što su bili dio popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ je u svakom slučaju Milica Pavlović. Naime, iako Milica nije odnijela pobjedu u toj sezoni u kojoj se takmičila sa ostalim kandidatima, nakon toga je uspjela da napravi tako uspješnu karijeru da se s pravom za nju može reći da je postala jedna od najaktuelnijih pjevačica od te sezone.

Ono po čemu se Milica uvijek isticala u odnosu na sve ostale pjevačice koje su joj predstavljale konkurenciju, jeste što je uvijek izuzetno dobro izgledala i u to nikad nije bilo nikakve sumnje. Mnogi su joj često znali govoriti da bi trebala da se počne baviti manekenstvom, kako je očigledno da je kamere itekako vole. Ipak, ona ne planira da mijenja svoju profesiju, kako je pjevanje bilo njena prva ljubav.

Kaže da nikad nije željela da svoju karijeru gradi na nekim skandalima, te da se uvijek trudila da njen rad i trud govore za nju, ali da voli i dobru fotografiju, dobar video, te da uživa u svemu što ima veze sa kamerama. Voli tu stranu svog posla iako smatra da većina ljudi potcjenjuje koliko je dobra prezentacija bitna za nečiju karijeru.

Kako god, nikad ne bi odustala od muzike da bi bila samo manekenka, te smatra da i treba da glas i pjesme da dolaze prije nego slike, spotovi i Instagram nalog. Šta vi inače mislite o Milici, da li je simpatišete ili i ne baš? Pišite nam u komentarima.

Preporučeno
Loading..