Milica Pavlović sapada u red najatraktivnijih žea na Srpskoj estradi. Naime, pjevačica je fatalna žena za kojom lude mnogi muškarci ali nije poznato da pjevačica ima partnera ili da ga je u skorije vrijeme imala.

Naime, pjevačuica je jedna od onih fatalnih žena a sada je otkrila šta mora da ima jedan muškarac koji moze da osvoji njeno srce.

Milica je istakla da muškarci u njenoj blizini počinju da se gube i izgube i moć govora te da su vrlo često nijemi.
Milica smatra da mnogi vjerovatno misle da ne mogu da je osvoje. Na kraju je istakla da joj je najbitnije da je muškarac poštuje i da joj je odan.

Treba napomenuti da je Milica pjevačica koja zasta plijeni svojim izgledom pa je tim povodom uradila set izuzetno porvokativnih fotkica gdje su u fokusu njene oble grudi te duge noge. Mnogi muškarci će poludjeti kada vide ove jako provokativne fotografije koje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim.

U nastavku možete pogledati iste i ustanoviti o čemu se radi a vjerujemo da mnogi muškarci ima da polude kada ovo vide. Zaista se radi o neččemu što se rijetko ima priliku vidjeti a stječe se dojam da Milica nikada nije izgledala bolje.

Šta kažete, ostavite nam komentar na ove fotkice koje bacaju u trans.