Jedna od najpopularnijih estradnih pjevačica na našim prostorima je u svakom slučaju Milica Todorović, koju svi znaju kao simpatičnu i pozitivnu mladu damu, koja svojim izgledom i svojom ljepotom privlači pažnju gdje god da se pojavi. Kada je u pitanju njen privatni život, kako je ona odavno dio estrade, uvijek se trudila da svoju privatnost zaštiti od novinara, a izgleda da je nedavno raskinula vezu koja je trajala pet godina, a sve vrijeme je to krila od novinara.

Milica Todorović i koreograf Miloš Paunović bili su u vezi pet godina sve do prije dva mjeseca, nakon čega su odlučili da krenu različitim putevima u životu. Navodno se pjevačica već i iselila iz stana u kojem su njih dvoje zajedno živjeli. Naime, razlike u planovima za budućnost bio je razlog zbog kojeg su njih dvoje odlučili da je bolje da ipak prekinu tu svoju vezu.

Što se tiče Miloša, on je prije Milice bio već oženjen, te je u tom braku dobio i kćerku. Ipak, nakon brakorazvodne parnice koja je trajala nekoliko mjeseci, posvetio se vezi s Milicom, ali ipak, tu su bile razlike u njihovom pogledu na svijet preko kojih ni jedno ni drugo nisu mogli da pređu.

Mnogima su se činili kao izuzetno skladan par, te ih je vijest da su se rastavili rastužila i nadaju se da ipak postoji šansa da će se Miloš i Milica pomiriti. Šta vi inače mislite o njima kao paru, da li su vam se činili kao skladna zajednica ili baš i ne?