Poznata pjevačica Milica Todorović je proslavila svoj jubilarni trideseti rođendan.

Proslavila ga je u krugu najbližih ljudi, a nju smo na sceni prvi put vidjeli kada je imala samo četranest godina. Ona je bila u zlatnom korsetu i u suknjici, i sa odabirom odjeće je privukla pažnju svih koji su bili prisutni.

Ona je okupila članove porodice i prijatelje, pa je u intimnoj atmosferi proslavila svoj trideseti rođendan. Cijelo veče nije skidala osmijeh sa lica. Neke od poznatih ličosti koji su bili prisutni na njenom rođendani su Stevan Anđelković, Slavica Ćukteraš, Saša Nikolić, a Stevan je čak i jednom prilikom uzeo mikrofon pa svima prisutnim zapjevao.

Milica Todorovi je rođena 13. oktobra 1990. godine u Kruševcu, a trenutno živi i radi u Beogradu. Ona je poznata srpska pop folk pjevačica. U njenoj porodici se nalazi njen otac Milan, majka Jasmina, starija sestra Jovana, stariji brat Vladan i mlađa sestra Anđela.

Ona je prvo trenirala rukomet, a kasnije također i džudo. Od malena je pokazivala simpatije prema muzici pa je sa trinaest godina naučila da svira klavir.

Sa javnošću se upoznala u drugoj sezoni pjevačkog takmčenja Zvezde Granda. Ona je sa samo četrnaest godina bila najmlađa akmičarka koja je pobjedila na ovom takmičenju. U finalu je pjevala numere “Gore od ljubavi” i “Prevari me”, i tada je osvojila dvadeset i šest hiljada glasova. Ona je do danas napravila veliku karijeru i snimila je veliki broj hitova koji se svugdje pjevaju, ona nije bila kao mnogi takmičari koji su nakon takmičenja se izgubili, jer seo na izborila i ostala je zapamćena kod javnosti.

Preporučeno