Ovih dana su veliku pažnju u regionu privukli Milijana Bogdanović i njen novopečeni suprug, Milojko Božić koji su odlučili da se pred zakonom zavjetuju jedno drugome na vječnu ljubav, a zatim su to proslavili sa svojim najbližim prijateljima i sa nekolicinom članova porodice. Ono što su svi primjetili jeste da je sa Milijanine porodice od rodbine jedino bila prisutna njena baka Dana, dok se ostatak porodice nije želio pojaviti kako nikad nisu odobravali njenu vezu sa Milojkom jer je razlika u godinama između njih 53 godine.

Kuma na vjenčanju im je bila Ilijana Vagić koja je odlučila da samo četiri dana nakon što je održano veselje zajedno sa mladenkom „zapali“ na Divčibare, kako bi obje napunile baterije. Ako je suditi po objavama novopečene gospođe Božić, njen suprug je odlučio da djevojke pusti da uživaju same, te da pričaju o utiscima sa veselja koje je trala cijeli dan.

Milijana je objavila nekoliko slika na svom nalogu na društvenim mrežama, a sve je začudilo to što mladenci ne uživaju u medenom mjesecu, nego su se odmah poslije vjenčanja, koje je za njih očigledno bila samo formalnost vratili svojim normalnim životima.

Mnogi se pitaju da li će se Milijana i Milojko ponovo prijavljivati za narednu sezonu rijalitija „Parovi“ gdje smo imali priliku da ih gledamo prošle sezone. Mnogi su bili skeptični oko toga da će njihova ljubav preživjeti sve svađe koje su imali pred kamerama, ali su ipak sve uvjerili da je njihova veza ipak puno jača nego što se to na prvu učini.

Preporučeno
Loading..