Milijana Bogdanović koja ima samo 21 godinu se ovih dana udala za 53 godine starijeg Milojku Božića, a ovaj par je već unazad nekoliko mjeseci jedan od najkontroverznijih parova u našem regionu, pa samim tim nije ni neko veliko čudo što se u medijima stalno o njima piše. Kako god, nedavno je održano vjenčanje o kojem su svi pričali, a novopečena mladenka je nakon vjenčanja sumirala sve utiske.

Naravno, prva tema o kojoj je pričala bila je ta što se njeni roditelji nisu pojavili na svadbi, iako se ona do posljednjeg trenutka nadala da će ih na kraju ipak ugledati na tom slavlju. Što se tiče novca i poklona koje su dobili na svadbi, Milijana je priznala da ih još nije sve stigla ni pregledati, a nasmijala se i činjenici da nakon što je Milojko zapjevao, da je on zaradio više novca nego muzičari.

Za njihovu prvu bračnu noć je rekla da je prošla ludo, a više detalja nije htjela da otkriva. Nakon cijelog dana koji su proveli sa najbitnijim ljudima u svom životu, kako su na veselju ostali do tri sata ujutru, jedino na što joj se Milojko požalio jeste da su ga poslije svega boljela leđa.

Ipak, drago joj je što su i to obavili i što je sve prošlo u najboljem redu, a otkrila je da je na kraju pustila i nekoliko suza od sreće što je konačno uspjela da se uda za čovjeka kojeg voli. Šta vi mislite o toj vezi, sada već braku?

Preporučeno
Loading..